8 juni 2012

Doften av syren (och en dagens)
Sovrummet är ett av mina favorit platser i vårt hus just nu. Är så nöjd över det. Morgonsolens första strålar väcker mig så fint (nästan) varje morgon... Tog in en par syrénkvistar och mmmm vad de doftar gott!

Har även en ny bild lutandes där mot väggen. Eftersom vi bor vid stranden så flyger det ganska mycket sländor här... Passar bra här då tänkte jag :) Ramarna ska nog oxo hängas upp på väggen. Bara jag vågar... Vill vara säker på deras plats så jag slippen onödiga spikhål i väggen (är lite noga nämligen, tapeten jag har finns inte mer).

Nu tänkte jag ge er en dagen outfit; kittfärgade chinos med linne och en liten tröja från kappahls "Vintage Stories". Och halsbandet är ett Våga.

Nu ut och njuta av den soliga dagen, imårån lovas det regn :/ och jag som ska på bloggträff just här i Borgå. Hoppas vädergubbarna har fel. Vill ju att Gamlastan visar sina bästa sidor för finbesöket imårån :)

3 kommentarer:

Millas hem sa...

Haha! Ja då är jag lyckligt lottad med mitt badkar!=)) Ha det så himla kul på bloggträffen. Håller tummarna för fint väder!

Kram Camilla

Vecka - Vecka sa...

Vad fint det ser ut!
Blir roligt att ses imorgon :-)
Lotta

alegni sa...

ert sovrum blev så fint efter renoveringen!