16 juni 2012

Blogg-träffen i Borgå Här skulle vi träffas, på hotell Onni. Kom ju sist av alla, min vana trogen ;) Är ju som känt en tidsoptimist.... Presenterade oss för varandra och drack en kopp varmt. Vi blev lite färre än väntat med lika glada var vi ändå. En suddig bild på min jättegoda bondsallad.

Vi kom till  resaturang Johans för att äta lunch. Och vilket ställe sedan! Vi hade en boda för oss själva, eller brasboden som det hette (om jag minns rätt) med spännande inredning, stora rejäla stolar/soffor att sitta i och plankbordena som var rejäla och fina (ska lägga på minnet, kunde tänkas ha likandana egna).
Efter mycke prat och skratt fortsatte vi vår väg upp och ner för gatorna till alla dessa fantastiska butiker...Fanns mycket fint i gamlastan med dessa fick komma hem med mej, är helt beroende av tvättmedlet för kläder som doftar så gott av kanel och jasmin.

Efter ooh'ande aaah'ande i fantastiska butiker i gamlastan avslutade träffen med kaffe och sött på café Fanny. Ca 6 timmar av skönt vandrande och inga barn som drog en i ärmen... Det var en toppen dag, Tack! :)

Här är de övriga bloggerskorna som var med och där kan ni se vad de skrev om dagen:
Så vitt jag vet
* Hemma hos Ingeborg
* Tinis vita hem
* Nalle puh
* Tant vit & beige4 kommentarer:

linnea sa...

Hej igen,
6 timmar det var inte illa. Den där boden där ni åt lunch är ju helt underbar. Borde vara oftare i gamla stan, blir alldeles för sällan... ha det bra.

Sabina sa...

Härliga bilder från den fina staden. Ni hade säkert en supertrevlig dag!
Kram sabina

Monica sa...

Roligt att hitta andra bloggare från trakten=)! Titta gärna in im blogg (mest en matblogg).

Monica sa...

...i min blogg...skulle det va;)