10 augusti 2012

Almost there...

Min silvriga lädermatta. Love it!

Ja, sovrummet börjar närma sig den form/utseende som jag har haft i mina drömmar. Än fattas lite dörrlister, taklampa och vårt klädskåp men det fungerar såhär oxo. Och jag känner mej så nöjd. Och lite överraskad. För någonstans längsmed vägen har min inredningsstil ändrat och nu gror en tanke i mitt huvud att ändra om även i matsalen... och vardagsrummet... Får se hur det slutar :)

Då i tidernas begynnelse, nåttag när lillebror föddes, upptäcke jag mitt intresse för gamla möbler (alltså, det har nog alltid funnits i mig men varit i dvala. Växte upp med vintagemöbler och kläder), knarrande gamla trägolv och kombinationen vitt och spets och började hejvilt springa på loppisar för att hitta just det. Eller grävde hos mina föräldrar och min farmor :) Med tiden började jag plockade bort i matsalen allt "krims-krams", lite i taget, och står nu här med ett kalt rum som väntar på sitt riktiga jag....

Fredag idag. Bästa dagen på veckan :) Imårån väntar en heldag med skoj runtom i stan... Måste få färdigt alltmöjligt till det så bäst att börja... :)4 kommentarer:

Kickan Style sa...

Ljuvlig "bytta" med scarfarna!! :)

Vecka - Vecka sa...

Ser fint ut :-)
Jag känner igen det där med att byta stil.. Just nu känner jag för lite mera färg och 50-tal :-) Får se var det slutar..
Trevlig helg!
Lotta

Tinis vita hem sa...

Vackra färger, så rofyllt :) Jag tror inte att jag någonsin blir "färdig" med inredandet och tur är väl det, för det är ju så roligt :)
Ha en skön helg!
kram Tini

Gloria sa...

Ser att bordslamppan nu har hittat till dej! :)