2 februari 2012

Gnistrande vitt

Om jag skulle uppdatera lite igen....

Här var de kallt. Så man fryser nästippen av sig. Temperaturen ligger på en -22 men blåsten gör att det känns som -35 minst. Men det fantastiska är att solen lyser och snön ligger som ett glittrande snötäcke över landskapet... Än har vi inte vågat oss ut på isen. Vet inte om jag vågar mej dit även om jag ser grannens traktor åka förbi. Respekterar isen så pass mycket.

Fast alltid är det inte så roligt med glittrande vackert väder. I mårse när jag steg upp kl.07 visade innetemperaturen på +15. Kan ni förstå? +15 inne! Brrrrrr.
Och vår ena bil ville inte starta då jag sku till jobbet och det krånglade med den andra bilen och barnen surades och tillslut kändes det som elände på elände och för första gången på länge var jag faktisk på jättedåligt humör. Nåjo. Som ni märker har det inte varit min morgon idag och till all tur höll det dåliga humöret inte hela dagen utan ebbade ut passligt tills jag kom till jobbet, men har haft svårt att skaka av mej den där irritationskänslan som hängde kvar. Hoppas på att svettas ut det sista på innebandyn senare ikväll :)

Har nu eldat i vedspisen sedan ca 16.30 tiden och temperaturen har stigit till behagliga + 21. Fast i sovrummet är det ännu kyligt. Inatt sover jag då med långkalsonger och långärmad :)

6 kommentarer:

JHG sa...

Vi bordea kanske ha hämtat din partylite ljus igår så sku du ha blivit på bra humör.. men vi måsta värma takkan vi me så de blev int av

Livet på Sjögård sa...

O de berättar du åt mej nu... ;)

alegni sa...

ujuj, jag sku nog dö om vi hade 15 här inne. ;)

Tindra sa...

Haha :D ja sover allti på vinter me en långärmad o sen sockor.
Uff, här ha o vari kallt. Våra ventiler inne e helt igenomfrusna o tjockt me is runtomkring. Härlit när de smälter sen o våra tapeter blir förstörda.

Fast de e helt underbart med vintern <3

Bodypalace sa...

fint =)

Vecka - Vecka sa...

Hej!
Vackert!
Skicka din adress till lottapalander@hotmail.com så skickar jag lite balsam till dig!
http://lottaspace.blogspot.com/2012/01/buzzador-dove-nourishing-oil-care.html
Lotta