15 januari 2012

En söndagsfrukost
Såhär gott är det :)

En söndagsfrukost man kan njuta av behövs ibland,
så jag och barnen bakade croissanter och åt dem med lite sylt. Eller ja, egentligen öppnade vi bara burken och rullade ut dem på plåten :)

De fina faten har kommit från min farmor, de är rätt små om man dukar dem till en middag (men kanske man inte föräter sig då ;) ) Till samma serie hör det ännu såskanna, soppterrin och några olika stora serveringsfat. Visar dem nästa gång lite närmare...

Jag och några andra kvinnor, mer eller minte bekanta, har träffats sen i höstas i form av en slags bokklubb. Vi läste alla samma bok och träffades med jämna mellanrum för att diskutera det vi läst. Vi har haft så underbart roligt, ätit gott och druckit några glas rött, att det är synd att det igår var den sista träffen, så vi var alla överens om att vi inte skulle sluta träffas utan fortsätta. Väntar med spänning på nästa träff!

4 kommentarer:

En vacker vardag sa...

Vilket vackert porslin! En njutning bara att titta på det. Att träffa goda vänner (eller blivande goda vänner) är något av det bästa livet bjuder på. Det är värt att ta vara på de stunderna när de erbjuds.

Ha det gott!

Kamomilla sa...

Åh det ser underbart ut!!

Lottaspace sa...

Vad gott det ser ut och fint porslin!
Låter trevligt med sådana träffar. Alltid trevligt att träffa likasinnade.

alegni sa...

den där servisen har jag också! eller rättare sagt det som är kvar av mommos och moffas bröllopsservis. i love it!