14 oktober 2011

Fabulös Fredag

Jag ger kanske en lite diffus bild av mej själv här på bloggen, det blir mest hem o barn och allt som händer kring det.... Har länge varit i en fas där jag har för lite energi till annat än det jag har närmast mig (dvs barn och hem) och ibland inte ens det. Försöker hitta en balans men det är inte alltid så lätt....

En längre tid har jag funderat på att ta upp igen det jag har gått i skola till. Men som hobby, inte som yrke. Jag pratar om keramik. Det kliar såå att börja dreja igen... Det som verkligen satte igång hjulen i min hjärna var boken jag snubblade på hos någon bloggare (minns tyvärr inte mera vem). Boken heter Fabulös Keramik, den är skriven av Frida Anthin Broberg och den är helt fantastiskt inspirerande och den har jag nu bläddrat i och drömmer om att få doppa händerna i leran igen :)
Åh, vet ni.... Utrymme och tid tack! Har bara några grejer kvar från tiden då jag gick i skola. Endel fina skålar har tyvärr gått sönder... Men de här har jag kvar.


De här två nedersta bilderna är från boken. Har massor med inspiration....

Nu är det Äntligen Fredag. Jobbar till kl.16 men det gör ingenting. Ett fredagsplopp och god mat står på programmet ikväll :)

3 kommentarer:

Westergård sa...

Jo, somsagt så är här en ivrig köpare om du tänker starta någon försäljning i framtiden! =)
follow your heart, it´will make you happy!

Huset på landet sa...

Det märks att du har talang...Detta är absolut en hobby som du ska börja med igen då du har möljlighet! Ett kakfat eller en vacker kopp skulle jag inte ha nåt emot ;).

Kram, Nicole

Lottaspace sa...

Oj vad fina! Har också prövat på keramik och att dreja. Men det var inte riktigt min grej.. blev bara buckligt och snett.. håller mig till tyg istället :-)
Ha en bra dag!
Lotta