30 januari 2011

FörändringarJag skulle egentligen visa lite bilder från tjejkvällen igår men nåt hände. Först måste jag väl berätta att jag är ensam hemma för min man har åkt på jobb igen och jag skickade barnen till mormor, och ni kan inte ana hur skön tystnaden är... :)

Så, här låg jag i soffan i all sköns ro när det klickade till nåt i huvudet på mej... Nej, inget farligt hände men jag fick en idé. Snabbt som attan hoppade jag upp och skred till verket.

Jag fick plötsligt en bild av vardagsrummet i en annan ordning, och här får ni se resultatet. Inget är arrangerat, plockade inte undan nåt så lite små-röriga bilder får ni se. Ärligt orkar jag inte fixa till det nåt för vi har grejer runt om kring så jag får nippor men får liksom det aldrig undan innan någon har släpat fram det igen... ni vet, barnen... :)

Före:Efter:Jag har lite av en rastlös själ. Jag ändrar om ofta här hemma, till min makes irritation. För som jag i min profilbeskrivning berättar, är aldrig hemmet likadant när han kommer hem som när han for... :)
Det är nåt med vårt gamla hus och att det är svårmöblerat, så jag söker alltid efter det där perfekta resultatet i möbleringen...

Men jag är nöjd. Det känns mer som att det ger en mer klar bild av rummet, eller hur jag ska förklara det...
Blev det godkänt bloggvänner? ;)

P.s. ett eländigt jobb är det men jag körde bilderna genom picnik och det tycks funka för nu kom de på rätt led... D.s.


2 kommentarer:

Marie//Tekla Maräng sa...

Japp det blev med beröm godkänt för om möbleringen. Snyggt!
Ha en skön vecka:)

Galleri MochB sa...

En härlig känsla detdär när det säger klick och man får en uppenbarelse :O) Ni tycks ha ett trevligt hus med en massa vinklar och vrår! Klart godkänt!
Ha en bra vecka!