15 september 2010

Bröllopet, klänningen och pilates


 
 

Det vackraste paret på lördag kväll ser ni på bilden längst upp :)
Vi var ute och skickade iväg upp i luften 3 st såndärna (vad dom nu heter) papperslyktor. Det var väldigt fint!
Ser oxo att jag ju tappat en blomma på klänningen, äsh då :/

Festen var rolig, maten var god och allt var så fint ordnat med program, lekar och musik men ack vilken lång väntan på en taxi så man skulle slippa hem och lägga huvudet på egen dyna. Den servisen funkar inte så bra i vår stad tyvärr. Brudfrämman (hette de så förrästen?) och bestmannen blev utan skjuss (den utlovade taxin kom aldrig) och fick åka egen bil hem (tur var det inte så långt).

Annars har jag mycket på gång, som vanligt. Maken har åkt på jobb igen och är väl borta 4-5 veckor så jag har fullt upp med barn, hushåll o sånt och igen känns tiden knapp...

Dock hann jag med första pilates lektionen jag anmält mej till. Bekvämt nog är den i samma byggnad som jag jobbar (och just börjar när mitt jobb slutar) så jag behöver inte stressa med att hinna iväg nånstans eller fixa barnvakt, det är väldigt skönt. Innan vi började skulle vi alla presentera oss och säga en sak eller nåt annat att associera oss med så de sku vara lättare att komma ihåg vem som var vem. Alla sa nåt i stil med skärgården, sin hund/katt, barn och liknande men det första som jag kom på att beskriva mej var stress :( kunde inte säga nåt som kändes som jag. Suck.

Nu, efter första lektionen, kan jag säga att stressen jag kände innan och det spända i axlar och rygg försvann och jag kunde koppla av totalt under lektionen, ja först i slutet av lektionen, men ändå. Det kändes så befriande och uppiggande så jag bara längtar till nästa lektion! :)

Och den som har läst hittills ger jag en klapp på axel för att du orkade läsa om mina "problem" :)
Nu ska jag söka mej ti kojs, natt natt!


3 kommentarer:

alegni sa...

jag är visst den enda som får en klapp på axeln ;)
vilken fin klänning du har - och jag märkte inte alls att den saknade en blomma förrän du fäste min uppmärksamhet vid saken.
det är alltid - eller för det mesta - roligt med bröllop. en gång var jag på ett där de tyska gästerna sa att begravningar i tyskland är roligare än det bröllop vi var på just då... ;)
ta det lilla lugna mellan varven, kram.

Kamomilla sa...

jag får oxo en klapp på axeln! :)

Vad fina ni var, allihop, en fin fest var det säkert!
roligt att du gillade pilatestimmen :) och bra att du kan ta dig tid till den- du behöver det nog.

Marie//Tekla Maräng sa...

Vad skönt att du kände dig avslappnad och lugn när du kommit en bit in på pilates passet.
Skönt att du har det i samma byggnad som jobbet.
Fint brudpar.
Klänning du hade var jätte fin.
Kramar:)