25 augusti 2016

Fem före helg...

Snart har den andra arbetsveckan nått sitt slut och vi får fira några lediga dagar, och det sista veckoslutet av sommaren.
Många här i Finland firar det som Villa avslutning/Venetsian (österbotten) eller som här i söder; forneldarnas natt! Det händer mycket runtom i landet den här helgen och många är nog ute och firar/festar ut i skärgården med brasor eller tom fyrverkerier och inne i städerna har de jippon och andra evenemang...

Är själv i en slags downshift-mode och är lite osocial av mej för tillfället så jag tänker bara vara hemma och se om vi skulle grilla lite god mat med barnen (och ev alla grannarna) och gott vin till mej och såklart bada bastu i världens bästa strandbastu.  


Översta bilden är omklädningsrummet i strandbastun, stegen leder upp till sovloftet och följande bild är soffan som är under sovloftet. Bilden här under är trapporna upp till bastulavan :)
(Nu har jag bara använd mina mobilbilder. Dålig bildkvalitet eftersom min telefonkamera är sönder och har nåslags blåa pluppar på sig :/ )
                                                    Ha en bra slutspurt av arb.veckan :)

Inga kommentarer: