28 februari 2014

Uppåt väggarna...

Liten uppdatering blir det idag, blev att åka hem från jobbet pga orolig mage (åh, dessa härliga bobbor :P) och ligger nu här i soffan med massor av "överlopps" tid...

Har konstaterat förut att det är farligt att spendera för mycket tid hemma mellan varven för det lägger hjärnverkstaden i rullning och resultatet ser ni på bilderna ;) Det ska fixas om på väggarna i matsalen i något skede (tapeten är full med mat och flottfläckar, skrapmärken och gropar) men innan det projektet sen kommer igång så provar jag om en sk. tavelvägg skulle passa... Har nu posters från Vanilla Fly (köpta i Destinystore) i tavelramar jag har spraymålat mattsvarta för över ett år sedan (!). Funderar oxo mycket på färgerna. Älskar tapetens ljusturkosblå och beige färger men gillar oxo den "rena" kombinationen svartvitt (suprise- var och varannat hem omkring i världen har oxo gjort det :) ), skulle villa lägga in träplankor istället för laminaten och kanske måla om matsalsbordet och ... och... Ja, ni ser :)

Ja, som sagt så är väggen ju i arbete ännu, och man vet aldrig hurdan snöbollseffekt det kan ha... ;) Och får se vad min man tycker, han har varit på jobb några veckor redan och har inte sett vad jag hittat på :).
Han brukar vara 4 veckor på jobb men kommer hem bara efter 2 veckor för han måst uppdatera sin sjukvårdskurs så han åker iväg och kursar. Månne han igen för öva på att sy ihop sår på grisfötter??

Ush vad det var svårt att fota i mörker. Tog bilderna en söndag kväll efter en Pomp de Lux visning och allt ännu var städigt och rent ;) Får öva på det här med bildredigering (och funktionerna på kameran).

Nu är det bara att vänta hem barnen från förskola och skola, och min man,  hoppas på att min mage vill bli bättre så vi kan börja med fredagsmyset och helgen!

Ha det bra! :)

1 kommentar:

Linnéa sa...

Hej, träffa dina glada döttrar. Den ena är dig upp i dagen. Jag skall fixa scenografin i teaterstycket. Kanske vi träffas nån gång under nån repetion. Är dock inte där alla gånger utan mera sedan på slutet.