24 mars 2013

Sen senast

så har vi ju hunnit med en hel del.
... vi har njutit av vädret. Vi såg till och med Norrsken för 1 vecka sedan, verkligen häftigt!
...och vi har ju firat 6-år kalas. Hur roligt som helst :)
... och idag har vi deltagit i skolbarnens idrottstävlingar. Efter ganska många timmar på lektaren var man ganska redo att komma hem till tystnaden, alla deltagande skolor hade hejarklack med sig som drog sina ramsor mer eller mindre nonstop, så man trodde öronen sku trilla av innan hela evenemanget var slut... Mellansyster kom hem med 3dje pris i längdhopp, vi är så stolta och glada :) Lillebror klarade jätte bra av att sitta still så länge, men orsaken har ni där i hans famn :)

Har varit jätte dålig på att dokumentera vår vardag med kameran, skärpning!! Antar att vintermörkret gav en svacka i allt som heter inspiration men nu återvänder ljuset så månne nu int den här bloggen uppdateras i jämnare takt nu den med? :)

På återseende!

1 kommentar:

Linnéa sa...

Hej,
första fotot. Ah! I say, vilken utsikt! Lyckliga ostar är ni. Bloggar inte mer på Mumin och jag utan på Linnéas butik, ähum, ifall du ville veta.
Vi bor båda i samma stad och träffas aldrig. Vill du i år joina vår exlusiva trädgårdsklubb. Vi utöka våra medlemmar med 25%. Jag lovar att du skulle trivas.
Glad vår.