2 februari 2013

Saknad


Flitens lampa har lyst med sin frånvaro på bloggen (det var någon som undrade om jag lever än ;) ). Eller har det kanske varit vintertrötthet? Hur det än är så har jag haft såå dåligt med inspiration, men det tar sig (och här måste jag ju erkänna att instagram har blivit en mera uppdaterat ställe än bloggen. Vill du se vad jag gör så kom in och titta, livetpasjogard heter jag :) ). Åtminstone går vi nu mot ljusare tider och ett hopp om mera ork tänds :) Och har ni hört att fåglarna sjunger där ute?


Inte så aktuellt då med mina juliga bilder men lovade att visa vår färdiga brasa/spis/kakelugn (vad man nu ska kalla den).
Här ser ni vår julgran med riktiga kottar :) Var på julgranssafari till våra vänner i grannbyn med alla barnen, tot. 6 barn och 3 vuxna. Ni må tro det var roligt, värsta Astrid Lindgren väder med knädjup snö, stora dalande snöflingor från himmlen och glada barn :)

Vi har lagt fast ett dörrhål  där bakom TVn (om ni märkte, och vid gungstolen finns oxo ett dörrhål men det har varit fast i ca 5 år redan). Bara allt klaffar så ska vi lägga upp en stor heltäckande vägghylla med plats TVn, böcker mm. och en liten bar som min man har önskat sig länge redan :) 
Nederst bild på min fina reafyndade "skattkista" :)

3 kommentarer:

Vecka - Vecka sa...

Roligt att du är tillbaka! Hoppas inspirationen kommer igång nu då t.o.m fåglarna kvittrar igen!
Fint var det hur som helst :-)

Kamomilla sa...

Welcome back!

Vitt Lantligt Romantiskt sa...

Hej,
Du har en väldigt fin blogg och en hel del vacker inredning på den! Det skulle vara roligt om du kom med i den nya samlingsbloggen Vitt, Lantligt & Romantiskt. Där kan man både ge och få inspiration. Dessutom får din blogg mera synlighet. Klicka in på: http://vlrinredning.blogspot.com.

Ha en bra dag!
Vitt, Lantligt & Romantiskt