14 april 2012

The stolen

Hörni, jag känner mej väldigt jobbig just nu. Jag har en tendens att vela alldeles för mycket och känner att jag inte riktigt kan bestämma mig, för tänk om jag väljer fel??
Nu gäller det farmors stolar. Ska ju klä om dom men i vilket tyg? Tror ni det här blå-grå randiga blir bra? Ska jag måla "karmen" grå eller creme eller ska den få vara sådär svartbrun... Jag skulle vara så tacksam om ni kunde ge lite feedback :)


5 kommentarer:

alegni sa...

om du använder det där tyget, tycker jag du ska måla trädelarna i nån ljusare färg. alternativt väljer du ett tyg med lite mörkare färger. så tycker nu jag...

Finlandssvenskan sa...

http://fisveblogg.blogspot.com/

Kolla in den nya sidan för alla oss finlandssvenska inredningsintresserade

mitt skärgårdsliv sa...

Jag tycker stolen har en fin färg redan, jag skulle inte måla om den. Men nu beror det ju på var du ska ha den och vilka andra möbler du har runt omkring. Behåller du färgen skulle det passa med ett tyg med mera färg eller mörkare färg.

nattugglan sa...

hej..inte skall du måla en sån gammal stol..men lite nytt tyg då det är söndert...kanske ett med rosor på.. el ett mörkt randigt...

Westergård sa...

Jag håller oxå med att det stol karmen har fin färg och jag sku välja ett mörkare tyg (eller zebra tyg, men det är ju jag...) ;)