16 mars 2012

Våren knackar på...Äntligen fredag!


Är alldeles rund om magen... Har ätit god pasta till middag med barnen och kladdkaka med vispgrädde till efterrätt och, som en fredag sig bör, tittat på "roligaste hemvideorna". Det är så härligt att se dem mysa i soffan och ha roligt med varann.


En riktit vårig jacka hittade jag på Lindex idag. Gillar den där lite mörk marinblåa färgen (och önskar jag hade lite mer puderrosa blusar att kombinera med den), tycker dessutom att den har lite odd molly i sig. Närmare en odd molly än det här kommer jag nog aldrig att nå men duger gott nog åt mej :)
På samma stadsresa köpte jag lite ranunkler och en syrenkvist åt mej själv för det  tycker jag är värd. Mannen har ju åkt på jobb  och jag förväntas då hålla hushåll och barn hela tills han kommer hem igen ;) 


Och på tal om vår så kom flickorna in med en liten späd violblomma som de hittat i rabatten där solen lyst och smält bort snön. Yess! Ett steg närmare sommar och sol :)


3 kommentarer:

Luna sa...

Kiva rock :)
Den passar!

Ja titta på "vår" rabatt på söndan o så att där börjar växa tulpaner!! Helt sjukt, snart e våren här <3

Vitsit, ja sku skriva på ditt andra inlägg att Ja o vill ha såndäna flygplan!! Jätte häftiga ^^

Westergård sa...

Söta Jenny! Tänkte när jag läste att du är rund om magen...om jag liksom hade missat nåt!! ;) Men icke, det var bara maaaaten... =)

Hemma hos Ingeborg sa...

Snygg vårrock. Våra barn kikar även på "kotivideot" och fnissar och skrattar. Visst är de roliga... Blir sugen på att köpa ranuncler hem jag med... kanske i morgon - helgen till ära..(och lediga fredagen,,,)