10 september 2011

So far...


Så här långt har jag kommit. Spacklat och slipat, spacklat och slipat. Och jag med mitt dåliga tålamod var så desperat då det lilla sista skavankerna spacklades att jag övervägde ta fram hårfönen och hjälpa det sista att  torka... ;)
 Sedan målade jag väggarna med grundmålfärg, och till min stora irritation hittade jag några småfel som ännu ska fixas.


Samma dag jag målade skulle vi på ett möte till dagiset, kommer in och ser van ut, noternar att dagistanterna ser lite lustigt på mej. Först sedan talar min man om för mej att jag har målfärg i håret. Och inte så där lite diskret utan relativt mycket tillome... :)


Sedan har jag lagt ut ullet (som jag även plockade ut) Fy tusan vilket jobb, gillade inte alls. Det kliade något fruktansvärt på mina fötter och händer efteråt... :-P
Men såhär långt kommet börjar man äntligen se vart vi ska med vårt rum :)

Vi har haft kalendern full med det ena mötet hit och det andra "måstet" dit. Tur att vi båda har varit hemma och lediga. Där mellan varven har vi hunnit med skoj oxo. Idag t.ex tog vi en ex tempore utfärt till Klovharun, dvs "mumintantens" lilla stuga ute på en liten holme inte alls lång väg från oss... Förstår inte varför vi inte åkt dit tidigare? Det var ypperligt båtväder och barnen på gott humör. Det var fint! :)


edit: men jösses jag glömde ju nämna den fina awarden jag fick av Lotta. Jag ska snart svara på den. Tack! :)

1 kommentar:

Lottaspace sa...

Vilket jobb! Men blir säkert jätte fint!