24 november 2010

still here...

Hej igen :)

Det börjar likna vinter där ute (fast inte som på bilderna där ovan, de är från januari -09). Snön yr värrigare där ute. Tur har jag inga måsten imårån, då skulle jag blir illa tvungen att söka fram bilen under all snö. Och ha 3 barn som ska iväg till diverse skolor och dagis... Tur är vi hemma med lillebror. Mellansyster får åka taxi till förskolan och storasyster åker buss.

Har varit såå dålig på att uppdatera men ibland så blir det inte bara av... har inte riktigt haft orken eller inspirationen, det har hänt en del, både roligt och tråkigt, så man får väl ta och prioritera :)
Men det roligaste just nu är att det är nästan 100% säkert att min bästaste lillasyster (på bilden) kommer hem till Finland från Dublin över julen  :D
Har ju inte sett henne på eeevigheter. Inte typ sedan dessa bilder togs då den där perfeka vinterdagen och det är ju nästan 2 år sedan...

1 kommentar:

Galleri MochB sa...

Vi hade också de där perfekta vinterdagarna det året minns jag, med den härligt spegelblanka isen. Hoppas hoppas det blir så i år också :O) Säkert hur kul som helst att få träffa en toppensyster. Hade ju den förmånen att min flyttade till hemknutarna i höstas från Åbo, och dessutom fick en liten dotter som jag får gosa med :O)