11 april 2014

Det blir inte alltid som man tänkt sig

Just nu skulle jag ha suttit med mina roliga kollegor på en restaurang och ätit god mat och antagligen skrattat och haft roligt så käkarna lossnar... men vår mellersta tös fick magsjukan och jag fick hämta hem henne från skolan så här sitter vi istället och ska just plocka fram lite glass och kinuskisås och se på film. Sådär milt sagt tycker jag inte om magsjukan, har väldigt mycket emot den objudna gästen... :( (inte minst för att den råddade mina planer)

Däremot var dessa gäster fina. De kom lugnt och graciöst simmandes till vår strand här en dag och jag sprang efter kameran. Den ena kom väldigt nära, kanske bara en 2m ifrån.... Den fräste lite men jag sa att jag bara tar några bilder, inget mer och den tittade på mej lite och svängde sedan om och simmade iväg med sin kompis :)

Men ja, jag pratade visst nånting om glass, kinuskisås och film... Bäst jag går :)

Hoppas ni får ett skönt veckoslut!

6 kommentarer:

Mrs Kissekatt sa...

mmmmmm kinuskisås...sku kunna äta med sked....hoppas ni e friska o krya ren!

Livet på Sjögård sa...

Mrs Kissekatt - inga fel mer på kvällen och hon åt glass med oss... så int vet jag, tydligen var det en väldigt lindrig variant eller så va de någå annat. Alla andra friska o mår bra :)

Mrs Kissekatt sa...

Psss. har förresten börjat blogga igen...

Anita Lindholm sa...

Hej jättefin blogg som du har! Nu finns det både en Blog Hop och en giveaway på min blogg om du skulle vilja delta! http://gladalinjen.blogspot.se/2014/04/blog-hop-blowout.html

Frida Svensson sa...

jag måste fråga, vad är en kinuskisås?

Livet på Sjögård sa...

Hej Frida, kinuski är typ samma som toffe eller kola, alltså kolasås :)